Studenten

Stoppen met je studie? Veranderen van studie? Daar valt over te praten. Je voorkomt pijnlijke vergissingen en tijdverlies als je voor professionele hulp kiest. We kunnen je helpen om een goede keuze te maken.

Inhoud en werkwijze
Voor een goede keuze van je opleiding neem je de tijd en maak je een actief plan. We kunnen helpen met structuur, opdrachten en persoonlijke begeleiding. Stapsgewijs kom je tot een weloverwogen keuze. Je gaat aan het werk en wordt actief met de opdrachten. Zo ontdek je je talenten, je eigen vaardigheden en je ziet je interesses en je wensen. Ook het bespreken van de opdrachten maakt veel duidelijk. Als je ideeën, ervaringen en bevindingen bespreekbaar maakt ga je vanzelf jouw mogelijkheden en wensen zien. Dan is het gemakkelijker om bepaalde opleidingen en beroepen te selecteren. Als ze je aanspreken gaan we ze grondig onderzoeken.
– Wat houdt een opleiding of beroep in?
– Waarom past de opleiding of het beroep goed bij jou?
– Wat wil je met deze opleiding bereiken?
Wie ben je, wat wil je en welke opleiding heb je nodig? Past dat hele plaatje bij jou dan sta je voor een goed doordachte keuze. Je kunt nu voor een succesvolle studieperiode kiezen en het begin maken met een mooie carrière.