Re-integratie

We begeleiden je graag in je individuele re-integratietraject.

Samen bekijken we eventueel in overleg met een arbeidsdeskundige wat de mogelijkheden zijn. Jouw talenten zijn ons uitgangspunt. Daarom helpen we je eerst om antwoord te geven op de vragen:

Wie ben ik?
Wat kan ik (over welke kwaliteiten beschik ik)?
Wat wil ik?

We weten nu jouw talenten, drijfveren en interesses. Vervolgens gaan we je begeleiden bij het solliciteren en helpen bij het vinden van een nieuwe baan in de juiste omgeving.

Samen gaan we concreet op zoek naar de juiste baan in de juiste werkomgeving. Je kunt hierbij optimaal gebruik maken van ons modulesysteem. Samen kijken we welke aanpak bij jou past en welke modules je gaat volgen om weer snel aan het werk te kunnen. De modules staan beschreven onder het programma sollicitatiebegeleiding (link naar knop). Van het opstellen van een onderscheidend curriculum vitae tot aan het oefenen van een sollicitatiegesprek en alles wat er tussen in zit.

Professionele begeleiding bij elke stap van het proces, zo garanderen wij de grootste kans op succes!

Benieuwd? Kom gerust een keer langs om jouw persoonlijke situatie aan ons voor te leggen. Wij adviseren je vervolgens met welk traject je het beste geholpen bent.

Neem contact op met Ernst Andeweg of bel met 06-18436555.