P&O MKB

P&O in het MKB

Wilt u uw personeelszaken professionaliseren, maar is uw bedrijf te klein om hiervoor een P&O adviseur in dienst te nemen? Veel van de personele taken doet u zelf of heeft u uitbesteed als neven taak bij een van uw medewerkers. Toch heeft u vast wel eens wakker geleden van bijvoorbeeld vraagstukken als:

Hoe kom ik aan nieuwe mensen die passen in mijn organisatie?
Op welke manier neem ik afscheid van een medewerker als het niet meer gaat?
Hoe breng ik mijn personeel op een hoger plan?
Hoe voer ik een functioneringsgespreksysteem in?
Hoe verlaag ik het ziekteverzuim?

Wij kunnen u hierbij helpen. We hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij alle onderdelen van uw personeelsbeleid.

Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een arbeidsovereenkomst, ontslag, reorganisatie, outplacement, werving & selectie, beloningsbeleid, personeelsbeoordeling, functioneringsgesprekken, opstellen van functiebeschrijvingen, functiewaardering, opleidingsbeleid, selectie en implementatie van HR systemen en duidelijke arbeidsvoorwaarden.

Met Andeweg HRM Advies beschikt u over een ‘eigen’ P&O adviseur. Voor een dagdeel of meerdere dagdelen in de week. U spreekt altijd met een deskundige die thuis is in uw bedrijf en uw branche en die bekend is met de medewerkers.  

Kortom heeft u als het gaat om P&O ook behoefte aan praktisch hulp en duidelijke bedrijfskundige adviezen tegen een aantrekkelijk tarief ? Leg dan uw vragen eens voor aan een ervaren adviseur P&O die met een frisse blik naar uw organisatie kijkt en met u meedenkt. Het kan u helpen om een juiste beslissing te nemen en kosten te besparen.

Een vrijblijvend intakegesprek? Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie neemt u contact op met Ernst Andeweg, 06-184365555.