Outplacement

Hoe vervelend ook, het kan gebeuren dat je zonder werk komt te zitten. Soms zelfs voor een langere periode dan je zou willen. Natuurlijk ga je het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag.

Allereerst staan we samen met jou stil bij de nieuwe situatie en helpen je eerst antwoord te geven op de opeens actuele vragen:

Wie ben ik?
Wat kan ik (over welke kwaliteiten beschik ik)?
En wat wil ik?

Het beantwoorden van bovenstaande vragen maakt meer duidelijk over je talenten, drijfveren en interesses. Dit is met name interessant wanneer je nog niet precies weet wat je wilt. Het helpt je bij het samenstellen van je curriculum vitae, het schrijven van je motivatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek.

Vervolgens begeleiden we je bij het solliciteren en helpen bij het vinden van een nieuwe baan. We bieden je in het outplacementtraject alle modules aan zoals beschreven onder het programma ‘sollicitatiebegeleiding’ (link naar knop).
Van het opstellen van een onderscheidend curriculum vitae tot aan het oefenen van een sollicitatiegesprek en alles wat er tussen in zit.

Benieuwd? Bel of kom gerust een keer langs om jouw persoonlijke situatie aan ons voor te leggen. Wij adviseren je vervolgens met welke traject je het beste geholpen bent.

Neem dan contact op met Ernst Andeweg of bel met 06-18436555.